Product image
Product image
Product image
Product image

1291 V-MICH ALPIN PRO ERKEK AYAKKABI BEYAZ

₺ 3,490.95
₺ 2,269.12
1291 V-MICH ALPIN PRO ERKEK AYAKKABI BEYAZ
Beden
40
41
42
43
44
45


Detaylar

Dış Kısım: 30%Microfiber sentetik deri ve 70% Kumaş ve sentetik malzeme bileşeni kullanılmıştır.

 

İç Kısım: Sünger destekli, nefes alabilen ve aşınmaya karşı dayanıklı anti bakteriyel polyester tekstil kumaş kullanılmıştır.

 

 

Orta Taban: Konforu ön planda tutarken dayanıklılık için en üstün performansı sağlayan EVA malzeme kullanılmıştır.

 

Alt Taban: İlham verici MICHELIN Alpine lastiklerinden ilham alarak kauçuk taban ile üretilmiştir. Kış sezonunda hem kent hem de açık hava koşullarında ıslak veya kaygan zeminde üstün tutuculuk sağlar. Özel MICHELIN kauçuk bileşen formülü ve blok kılcal kanatlı oyma tasarımı ile birlikte ara katman sertliği kavrama performansı yüksektir. Taban tasarımındaki özel geniş kanallar sayesinde mükemmel su tahliyesi ve esneklik kabiliyeti vardır. Topuk kısmındaki oyma desenler sayesinde zorlu koşullarda dayanıklılık gösterir.

 

Mostra: ORTHOFLEX® açık hücreli malzeme yapısı sayesinde hava sirkülasyonunu sağlamaktadır. Anatomik olarak desteklenmiş etkin konfor ve darbe emilimi mevcuttur. Anti bakteriyel ve değiştirilebilirdir.

 

Bağcık: Aşınma ve kopmaya dayanıklı 100% polyester su itici bağcıktır.

 

Tek eşinin Ağırlığı: 420 grdır.(41 no. baz alınmıştır.)

 

 

 

İlave Özellikler:


DRYTEX ® Özel yapısı sayesinde etkin kullanımlarda , soğuk havanın ayaklarınıza etkisini en düşük seviyede optimize ederek dışardan gelebilecek zorlu hava şartlarına karşı yüksek performans sağlar. DRYTEX ® 100% su geçirmez, nefes alabilir membran teknolojisinde, membran iletkenliği düşük olduğundan, dışarıdaki soğukluğu ayaklarınıza hissettirmez. DRYTEX ® içeren bir Vaneda botu en fazla 5% ağırlaşır ve daima hafif kalır.

100₺ üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Sizin İçin Seçtiklerimiz
Yorumlar
Yorum bulunamadı

Siparişinizi takip edin